Inmiddels wordt Koersvast alweer 7 jaar ingeschakeld door de gemeente Rotterdam, de gemeenten daaromheen, ouders en scholen om kinderen te behandelen die te maken hebben met psychologische problemen.

We zijn door de jaren heen een bekende naam geworden in deze regio en hebben honderden kinderen en hun ouders kunnen helpen. Waarom lukt ons dat zo goed? Wat maakt ons anders?

Koersvast biedt zorg met het hart. We bereiken onze cliënten echt. We verplaatsen ons naar hun belevingsniveau en bieden zorg in een vorm die onze cliëntjes aanspreekt. Als dat thuis is, dan komen we daar. Als dat liever op school gebeurt, dan schuiven we daar aan. En wil je toch liever naar een plekje waar je even uit alle “dagelijksheid” kunt ontsnappen, dan hebben we 2 fijne en gezellige locaties waar je in alle privacy kunt praten. En niet alleen de locaties zijn gezellig, ook de collega’s die bij Koersvast werken. Daar selecteren we ze dan ook speciaal op.

Natuurlijk moet je, als je bij Koersvast werkt, beschikken over de kennis en de kunde die nodig is om kinderen te behandelen. Maar net zo belangrijk vinden wij het dat je een fijn mens bent die openstaat voor de ander, die het werk vanuit liefde doet. Als je bij Koersvast werkt hou je van kinderen en begrijp je dat het best spannend kan zijn om met een psycholoog te praten. Daarom bieden we warmte en echt contact. Bij Koersvast ben je nooit een nummer, we kennen iedereen bij de voornaam en je bent ook welkom bij ons als je geen afspraak hebt. Gewoon om even lekker te lezen in één van de zitkussens of een kop thee te drinken en even te kletsen over de dag.

Misschien is de belangrijkste competentie van onze psychologen wel dat ze zo benaderbaar zijn en heel persoonlijk werken. Ze kennen jou echt en luisteren naar je. Ze slaan een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat en lachen en voetballen met je. Het is daarom altijd fijn bij Koersvast, ook al is de reden dat je bij ons zorg krijgt vaak niet leuk. We zorgen voor jou.