Klachtenregeling

Heb je een klacht over de dienstverlening van Koersvast? Dien je klacht dan in door middel van onderstaand formulier. Wij zullen de ontvangst van jouw klacht binnen 24 uur bevestigen en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw klacht te bespreken.

De afhandeling van de klacht valt onder verantwoordelijkheid van onze directie. Uiteraard streven wij ernaar jouw klacht tot volle tevredenheid af te handelen. Binnen 4 weken kan je een mondelinge en daarna schriftelijke/email reactie op jouw klacht verwachten. Als er langere tijd nodig is om onderzoek te doen, word je binnen 4 weken in kennis gesteld waarbij het uitstel wordt toegelicht. Bovendien wordt er een indicatie gegeven wanneer uitsluitsel verwacht wordt. Allen die betrokken zijn bij de afhandeling van jouw klacht, gaan vertrouwelijk om met de klacht en de verkregen gegevens.

Ben je het niet eens met onze afhandeling van je klacht? Dan kan je schriftelijk in beroep gaan bij Klachtenportaal Zorg, waar Koersvast Zorg bij is aangesloten. U kunt daartoe gebruik maken van deze link: Klacht indienen over geleverde zorg РKlachtenportaal Zorg Deze reageert binnen zes weken op het beroep. Koersvast conformeert zich aan het oordeel.

De bewaartermijn van de klacht is vijf jaar.

Klacht indienen